Як вибрати сумку на подарунок коханій: поради для чоловіків

Якщо всі діаманти світу другій половині ви вже подарували, а свята ще не скінчилися, не впадайте у відчай. Резервний й абсолютно безпрограшний варіант презенту – сумочка. Цього аксесуару забагато не буває!
Як вибрати сумку на подарунок коханій: поради для чоловіків

Як вибрати жіночу сумку на подарунок, розповіли консультанти мультибрендового інтернет-магазину ANSWEAR.ua. Погортайте каталог за посиланням https://answear.ua/k/vona/aksesuary/sumky-ta-valizy/sumki і переконайтеся, що поле для маневрів у вас величезне. Просто дотримуйтеся наведених нижче правил – і все буде пречудово.

Яка фігура – така й сумка

Навіть найкрутіша сумка за нечувані гроші зіпсує образ, якщо обрана не за фігурою. І навпаки: вдалий аксесуар не лише приховає недоліки, а й підкреслить переваги. Тому, шановні чоловіки, вся увага на параметри!

Ваша кохана – мініатюрна Попелюшка? Отже, й сумка має бути компактного розміру, але з довгими ручками. Скажімо, якщо зріст вашої обраниці до 160 см, ідеальний варіант – сумочка розміром 20х20 см.

Для жінок середньої статури та зросту до 170 см можна вибрати рюкзачок з неширокими лямками або місткий баульчик до 30 см завширшки.

Леді з розкішними стегнами матиме чудовий вигляд із вузькою сумкою, висота якої не більша ніж 40 см. А для високих панн обирайте горизонтальну модель до 50 см завширшки і 40 см заввишки на короткому ремінці.

Загляньте у шафу

Перш ніж замовляти сумку для коханої в інтернет-магазині, згадайте, яким кольорам та фасонам віддає перевагу дівчина.

Якщо ваша пані серця є бізнеследі, подаруйте їй ділову сумку або сумку для ноутбука нейтральних відтінків – класичного чорного, вершкового білого чи лате.

Коли намічається спільне паті й вечірнє вбрання дівчина собі вже підібрала, подивіться, раптом вона ще не купила клатч. Тоді питання подарунка відпаде саме собою, бо тут ви вгадаєте на 100%. Головне, не перестаратися: сумочка, звичайно, повинна відповідати сукні за стилем та кольором, але це не означає, що до рожевого вбрання слід купити саме рожевий аксесуар! Чорний клатч з перламутровими рожевими вставками стане стильним акцентом. Якщо все ж маєте сумніви, оберіть мінодьєр.

Що з матеріалом?

Це важливе питання. У тому числі з етичного погляду. Зрозуміло, ідеальний варіант для жіночих сумок – натуральна шкіра. Вироби з неї практичні, міцніші й мають вишуканий вигляд.

Однак, якщо ваша дівчина захисниця тварин, такий подарунок лише стане жахливим вчинком з вашого боку. Без паніки! Екошкіру ще ніхто не скасовував. Вона має пристойний вигляд, носиться легко, цікавих моделей безліч.

Не оминайте увагою текстиль. Тканинні тоут або хобо для спільного шопінгу сподобаються вашій обраниці. До речі, вінтажні джинсові кроссбоді знову в тренді.

Й оскільки час наближається до літа, зверніть увагу на сумки із декоративної соломки. Для теплого сезону – це головний хіт.

І наостанок: купуючи сумку на подарунок коханій, переконайтеся, наскільки аксесуар місткий. Скільки в ньому відсіків, кишеньок, блискавок та кнопок. Все це має легко відкриватися й закриватися. Перевірте, щоб тканинна підкладка не чіплялася за блискавку, а магніти на кнопках не були слабкими.

Вам нравится наш журнал?! Подписывайтесь на нас в Youtube! Следить за обновлениями вы также можете в Instagram, Telegram, TikTok.
Будь в курсе всего самого важного вместе с MEN's LIFE!



ЕЩЕ ПО ТЕМЕ

Как правильно купить мужскую сумку в Киеве? Промо-код на скидку ищите в статье

Здесь вы сможете найти практичные мужские сумки через плечо, выбрать из разнообразнейшего ассортимента привлекательную мужскую сумку для документов

Выбираем мужскую сумку

О женских сумках и о том, как их носить написано немало трактатов. О мужских сумках - постоянных атрибутах современного мужчины, редко что можно прочитать...

23/03/2023 MEN’s LIFE

НОВОЕ В ЖУРНАЛЕ

Подарункові кошики з квітами та солодощами з доставкою по Києву та Україні від Суперфловерс
Курение кальяна опаснее, чем курение сигарет
Ученые: жизненные трудности формируют в людях лучшие качества
Штукатурка для фасадних та внутрішніх робіт
Любовь к чипсам — зависимость, сходная с тягой к употреблению наркотиков
Употребление алкоголя в конце рабочего дня может привести к ожирению
Как получить гражданство Швеции и какие преимущества дает шведский паспорт?