Спонсорське відео: Робокоп. Злочин має нового ворога

Робокоп - саме той випадок, коли реінкарнація улюбленого героя твоєї юності більш ніж вдала. Згадай, скільки разів ти свого часу захоплено переглядав цей кіношедевр?
Спонсорське відео: Робокоп. Злочин має нового ворога
В житті нас оточує немало приємностей, і одна із них - це, без сумніву, хороше якісне кіно. На жаль, культових кіногероїв, які свого часу дійсно сколихнули нашу уяву, можна порахувати на пальцях. На щастя, деякі з них мають гарну звичку несподівано повертатись і приємно вражати навіть самих прискіпливих поціновувачів кіномистецтва.

Робокоп - саме той випадок, коли реінкарнація улюбленого героя твоєї юності більш ніж вдала. Згадай, скільки разів ти свого часу захоплено переглядав цей кіношедевр? Так от, студія Sony Pictures дарує тобі унікальний шанс насолодитись пригодами поліцейського напівробота в абсолютно новому ключі. Бажаєш отримати задоволення від оновленого, несподіваного сюжета і надзвичайних спецефектів, пронизуючих фантастичний екшен від початку і до кінця?

Події фільму розгортаються в далекому 2028 році. Багатонаціональному конгломерату Omnicorp навіть приблизно немає рівних у галузі робототехніки. За кордоном, дрони їх власного виробництва використовувалися військовими протягом багатьох років, але були заборонені для правоохоронних органів в Америці. Настає момент, коли Omnicorp вирішує впровадити свої спірні технології на внутрішній фронт. Звісно, конгломерат знаходить прекрасну можливість втілити свій план у реальність.

Алекс Мерфі (Джоел Кіннаман) — люблячий чоловік, батько і чудовий поліцейський. Він прикладає максимум зусиль, щоб зупинити хвилю злочинності та корупції в Детройті, і несподівано отримує важке поранення. Для Omnicorp це ідеальний шанс побудувати поліцейського напівробота-напівлюдину. Конгломерат планує налагодити постачання Робокопів у кожне місто і розраховує на мільярдні прибутки для своїх акціонерів, але процес різко виходить з-під контролю. Omnicorp не передбачили одне: всередині безпристрасної машини все ще лишається жива людина.


Студія Sony Pictures і режисер Жозе Паділья потурбувались про найважливіші складові повноцінного кіношедевра, зробивши все можливе для того, щоб глядач отримав максимум насолоди від перегляду фільму. “Робокоп”, прем’єра якого призначена на 13 грудня 2014 року, має блискучий акторський склад (Юель Кіннаман, Дуглас Урбански, Abbie Cornish, Гері Олдмен, Майкл Кітон та Семюел Л. Джексон), оновлений сюжет і відрізняється дійсно вражаючим набором спецефектів.

До речі, у тебе є унікальна можливість випробувати себе у фантастичній онлайн грі, яка дозволяє приміряти на собі металеві черевики Робокопа та схльоснутися в битві з ордою машин із Omnicorp. Гра доступна на сайті http://www.robocop-movie.net/site/#games.

На правах реклами

Вам нравится наш журнал?! Подписывайтесь на нас в Youtube! Следить за обновлениями вы также можете в Instagram, Telegram, TikTok.
Будь в курсе всего самого важного вместе с MEN's LIFE!



ЕЩЕ ПО ТЕМЕ

Новый коронавирус проникает в ротовую полость и там размножается

Американские ученые постоянно изучают механизм размножения и воздействия коронавируса SARS-CoV-2. Они обнаружили, что он способен поражать не только бронхи и легкие, но также вполне успешно проникать к клетки десен и слюнных желез, и затем активно в них размножаться.

А из нее цветы растут… Ученые создали новую маску

Пандемия COVID-19 существенно изменила не только повседневную жизнь людей, но и моду. Все чаще дизайнеры создают различные варианты масок, которые стали неотъемлемой частью образа человека. Но дизайнер из Голландии пошла еще дальше в своих разработках.

Новое предложение ученых — банк спермы … на Луне

Американские ученые уже не раз предупреждали в своих отчетах о угрозе того, что жизнь на Земле может скоро подойти к своему завершению или стать попросту невыносимой для людей. Недавно они выступили с сенсационным предложением.

03/02/2014 MEN’s LIFE

НОВОЕ В ЖУРНАЛЕ

Как сохранить батарею iPhone: советы по управлению энергопотреблением и долговечности аккумулятора
Эксперты выяснили, как мужчинам победить рак за 2 недели
Заменители сахара провоцируют развитие диабета
Считая ожирение болезнью, люди начинают больше есть
На первом свидании решающими являются первые 12 минут
Секс становится лечебным с 31-й минуты